FI
Show menu

Mielenterveysongelmat

dementiat

 

Dementia on monimutkainen ilmentymä muistilla, ajattelun ja käyttäytymisen heikkenemistä kanssa vaikutuksia voitava suorittaa päivittäistä toimintaa. Vaikka dementia on yleinen vanhuksilla ei ole osa normaalia ikääntymistä.

 

MASENNUS

Se on mielenterveyden sairaus liittyvät ilman erityisiä tekijöitä. Alle tämä ehto kokemus syvä tunne surua ja sitoutumista niiden valmiuksia suorittaa päivittäisiä toimia, koska kärsimyksen ne laskivat. Voi liittyä fyysinen sairaus erityinen niitä, jotka liittyvät kipu ja unihäiriöt.

 

Masennus vaikuttaa 10 -15% väestöstä on yli 65-vuotiaita. Oireet ovat: unihäiriöitä, energian puute ja kiinnostusta, syyllisyyden ja arvottomuuden, keskittymiskyvyn heikentymistä, ja ruokahaluttomuus.

 

Masennus oireita aikuisilla, enemmän vuotta, jätetään usein huomiotta eikä kohdellaan hyvin. Ne voidaan helposti sekoittaa muiden yhteisten asioiden tämän ikäryhmän (eristäminen ja yksinäisyys).

 

 

Mielenterveyteen vaikuttavia tekijöitä myöhemmällä iällä

 

Henkilön sosiaalisia eroja ja aineellisia resursseja häiriöitä mielenterveyteen. Jokainen henkilö arvioi eri tavalla seurauksia näiden tekijöiden heidän elämänkokemuksensa.

Mielenterveyden sykli vaikuttavat monet tekijät, jotka voidaan sitoa prosessin vanhenee.

On luku karjua näet nämä vuorovaikutukset ja suhteet sykli henkinen-hyvinvointia.
Vanhaksi vaarantaa myös kognitiivisia toimintoja. Joskus vanhemmat ihmiset unohtavat, että on tärkeää ulottuvuutta, jotka häiritsevät päivittäiseen toimintaan ja ihmissuhteet, kuten:

HUOMIO: lasku valppaus suorituskyky (kyky säilyttää huomiota yli 45 min). Vanhukset ovat herkempiä häiritä (soitonsiirto) huomiota merkityksettömiä tietoja ja stimulaatiota. Alijäämä huomio saattaa vaikuttaa oppimiseen ja muistiin.

Oppiminen: Kyky oppia ja säilyttää uutta tietoa pysyy muuttumattomana varsinkin kun mieli stimuloidaan. Kyky ratkaista monimutkaisia ​​ongelmia pienenee iän myötä. Kuulo- ja visuaalinen alijäämät ikääntymiseen liittyvät voivat vaikuttaa oppimiseen.

 

Ikääntyminen esittelee myös useita sosiaalisia muutoksia. Jotkut vanhemmat ihmiset voivat olla järkevämpää nämä hiljaisuus ilmenemismuotoja kuin toiset. Tärkeimmät muutokset, jotka vaikuttavat vanhukset ovat: eläkkeelle, leskeys, yksinäisyys, rooli muutos ja useita tappioita eli ikääntyminen liittyy suuria fyysisiä, psykologisia ja sosiologisia tappiot sekä alentunut kyky sopeutua ja kompensoida stressitekijöitä.

 

Yleisin psykologisista ongelmista, jotka johtuvat siitä, että on:

- Huono säätöjä rooli muuttuu,

- Huono sopeutuminen elintapojen muutoksia

- Family suhteen ongelmia

- Alhainen itsetunto

- Ahdistus ja masennus,

- Aggressiivinen käytös,

- Yksinäisyys,

- Eristäminen,

- Ongelmia seksuaalisuuteen,

- Vanhukset väärinkäyttö,

- Vetäminen ja jolla on negatiivinen suhtautuminen elämään yleensä.

 

 

Reccomendations hyvän mielenterveyden VANHUSTEN

Olla mukana liittyvistä kysymyksistä iän-ryhmä vanhuksille.
Osallistu toimintaan, joka on suunniteltu vanhusten ikään luokkaan.
Ylläpitää sosiaalisia suhteita ja parantaa suhteita nuorten ja vanhusten; sukupolvien välinen solidaarisuus tuovat ansaitsee kaikille.
Kiinnostaa kaikkien oppimiseen, jotka ovat hyödyllisiä olla yhteydessä muiden kanssa ja maailman kanssa.
Käytä digitaaliset liitännät yhdenmukaisella lähestymistapa; se ei korvaa kaikkia ihmissuhteita voitot kasvotusten yhteyttä.
Tiedotetaan sosiaalisista kysymyksistä; pitää liittyy edelliseen ammattiin olla ajan tasalla muutoksista.
Osallistu tieteen ja kulttuuriohjelmia joku kiinnostusta tai liittyvät hänen / hänen aiemmin uransa.
Käytettävissä yhteisössä opettaa kokemuksesta, virallisesti tai epävirallisesti.
Käytettävissä vapaaehtoistyöntekijänä syy hän / hän uskoo tai jos hän / hän voi olla avuksi.